POPUNITE POLJA ISPOD I OZNAČITE PRISTANKE

Pročitajte informacije ispod, pomaknite klizač prema doljei dajte svoj pristanak.

Unošenje podataka u ovaj formular je dobrovoljno i ne predstavlja zakonsku obavezu, ali ako ih ne unesete i ne date dolje određene pristanke, kao rezultat neće biti moguće slanje komercijalnih informacija.

Voditelj obrade ličnih podataka (tj. ime, prezime, e-mail, broj telefona, naziv firme, adresa) će biti: društvo MANN+HUMMEL FT Poland Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp.k. sa sjedištem u Gostinju (63-800), ul. Wrocławska 145, upisano u Registar preduzetnika Državnog sudskog registra koji vodi Općinski sud Poznanj - Nowe Miasto i Wilda u Poznanju, IX Privredno odjeljenje Državnog sudskog registra pod brojem KRS 0000674026, NIP [poljski porezni identifikacioni broj preduzeća]: 696-14-13-485, REGON [poljski statistički broj]: 410348770, e-mail: rodo@mann-hummel-ft.pl

Primatelj Vaših podataka, osim samog Voditelja obrade, mogu biti subjekti koji pružaju usluge Voditelju obrade na području upravljanja e-mail adresama, analitike, slanja i pripreme za slanje gore spomenutih biltena i komercijalnih informacija [subjekti zaduženi za obradu ličnih podataka]. Voditelj obrade će podvrgnuti Vaše podatke automatskom donošenju odluka u cilju pridobijanja informacija o opsegu i nivou interesiranja za njegove proizvode te određivanja opsega saradnje i proizvoda koji Vam mogu biti zanimljivi.

PRISTANAK ZA OBRADU LIČNIH PODATAKA U CILJU SLANJA KOMERCIJALNIH INFORMACIJA
Dajem pristanak za obradu mojih ličnih podataka od strane gore navedenog Voditelja obrade (društvo MANN+HUMMEL FT Poland Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp.k), u cilju slanja komercijalnih informacija i biltena vezanih za proizvode koje nudi, njegovu djelatnost i aktualne promotivne i tematske akcije, za vrijeme korištenja usluge. Ovaj pristanak dajem dobrovoljno i izjavljujem da sam upoznat/a s pravima koja imam, tj. s pravom na pristup podacima, njihov ispravak, brisanje ili ograničavanje obrade i pravom na prigovor na obradu, pravom na prijenos podataka, kao i pravom na podnošenje žalbe nadzornom tijelu tj. Agenciji za zaštitu ličnih podataka. Svjestan/a sam da ovaj pristanak mogu opozvati u svakom trenutku pismenom izjavom a opoziv pristanka ne utječe na zakonitost obrade koja je napravljena na osnovu ovog pristanka prije njegovog opoziva. Administrator obrađivaće lične podatke radi ispunjenja gore navedene svrhe za maksimalni period od 10 godina od datuma njihovog prijenosa.

PRISTANAK ZA KORIŠTENJE TELEKOMUNIKACIJSKE TERMINALNE OPREME
Dajem pristanak za korištenje od strane gore navedenog Voditelja obrade (društvo MANN+HUMMEL FT Poland Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp.k.) telekomunikacijske terminalne opreme za obavljanje informativnih i marketinških djelatnosti da mi se predstavi naručena komercijalna informacija.

PRISTANAK ZA DOBIJANJE KOMERCIJALNIH INFORMACIJA
Dajem pristanak za dobijanje na gore navedenu e-mail adresu i broj telefona komercijalnih informacija u vezi s proizvodima, uslugama i aktualnim ponudama i promotivnim i tematskim akcijama koje organizira gore navedeni Voditelj obrade (društvo MANN+HUMMEL FT Poland Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp.k).

Kliknite na link da biste mogli uređivati registrirane podatke ili se odjaviti s newslettera. link